Skip to main content

Vertikale
radiatorer

Den plads, der er tilbage til radiatorer, bliver stadig mindre i mange huse på grund af populære ændringer af måden, folk bygger og indretter deres hjem med større vinduer, dobbeltdøre og større møbler. Mange radiatorer afgiver mindre varme, fordi de er gemt bag sofaen eller gardinerne. Du kan undgå dette ved at bruge vertikale radiatorer.

Thermrad Vertical Compact radiator

Grundlæggende
radiatorer

Plateau
radiatorer

Thermrad Vertical Plateau E radiator

Elektriske
radiatorer

Thermrad AluStyle verwarming schuin

Aluminium
radiatorer

Thermrad RF digitale thermostaat

Gulvvarme

  • Bredt udvalg
  • Fleksibel installation
  • Hurtig forsendelse

Vertikale radiatorer

Den plads, der er tilbage til radiatorer, bliver stadig mindre i mange huse på grund af populære ændringer af måden, folk bygger og indretter deres hjem med større vinduer, dobbeltdøre og større møbler. Mange radiatorer afgiver mindre varme, fordi de er gemt bag sofaen eller gardinerne. Du kan undgå dette ved at bruge vertikale radiatorer. Med deres slanke størrelse, 30 til 70 cm i bredden, er vores vertikale radiatorer velegnede til enhver situation. Og på grund af deres højde og design er det meningen, at de skal ses. Ikke kun i stuen, men også i andre rum såsom dit køkken. I de fleste moderne køkkener betyder behovet for stadig større opbevaringsplads, at der er mindre plads til en traditionel radiator.

Vælg en lodret radiator fra Thermrad!

Grundlæggende radiatorer

Thermrad har et bredt udvalg af basisradiatorer. Hver type er stilfuldt afsluttet med en dekorativ gitterrist og sidebeklædning.

Thermrad Vertical Compact

Plateau radiatorer

Thermrad-plateau radiatorer har en flad designfrontplade og en slank trim- og sidepaneler. Som følge heraf passer denne radiator ind i ethvert interiør.

Thermrad Vertical Plateau

Thermrad Vertical Line Plateau

Thermrad Vertical Plateau-E

Aluminium radiatorer

Aluminiumsradiatorer er meget lettere end stålradiatorer. Det gør dem ideelle til rum med tynde vægge, f.eks. i gangen eller stuen eller på vægge med lav bæreevne (sørg altid for at bruge en 100 % sikker installationsmetode). Aluminiumsradiatorer opvarmes hurtigt og effektivt på grund af deres fremragende varmeafgivelse og lave vandindhold. Komfortabel og energibesparende. Desuden ruster aluminium ikke, hvilket gør disse radiatorer perfekte til fugtige rum.

Thermrad Alusoft

Thermrad Alustyle

Thermrad Alustyle Plus

Elradiatorer

Flere og flere producerer deres egen solenergi. Nogle gange betyder det, at en husstand producerer mere strøm, end den bruger. Selvfølgelig vil du helst bruge denne overkapacitet i stedet for at sende den tilbage til elnettet. Elvarme er en perfekt løsning, da den er både behagelig og bæredygtig.

Thermrad Alusoft-E

Thermrad Vertical Plateau-E

Styresystem

Thermrad RF styresystemet sikrer dig et optimalt indeklima, uanset om du opvarmer området med radiatorer, gulvvarme, elradiatorer eller elgulvvarme. Du kan endda bruge termostaten til at styre belysningen. Systemet regulerer temperaturen meget nøjagtigt i hvert enkelt rum.

RF Trådløst styresystem