Skip to main content

Vandrette
Radiatorer

Thermrads radiatorer er designet til at blive set. De kan give ethvert interiør den helt rigtige stemning og stil med deres slanke og moderne design.

horizontale radiator Thermrad

Grundlæggende
radiatorer

Thermrad Super-8 Plateau voorkant

Plateau
radiatorer

Thermrad verticale radiator

Aluminium
radiatorer

Thermrad regelsysteem

Styresystem

  • Bredt udvalg
  • Fleksibel installation
  • Hurtig forsendelse

Vandrette radiatorer

De varmetransmitterende, dekorative rammer giver disse radiatorer et stilfuldt udseende med afrundede kanter og overflader. Fordi radiatorerne er udstyret med fire, seks eller otte tilslutninger, har man flere tilslutningsmuligheder og mulighed for at lave en pænere installation. Der findes en Thermradradiator til stort set enhver situation. Alle radiatorer leveres med konsoller til hurtig og usynlig vægmontering. Vores lavkonvektorer er ideelle til placering foran et vindue, fordi de leveres uden ophængslister eller beslag. Med vores hybridradiator i kombination med en varmepumpe er det endda muligt at afkøle dit hus.

Grundlæggende radiatorer

Thermrad har et bredt udvalg af basisradiatorer. Hver type er stilfuldt afsluttet med en dekorativ gitterrist og sidebeklædning.

Thermrad Super-8 Sani Coat

Thermrad Super-8 Compact 200

Thermrad Super-8 Compact

Thermrad horizontale radiator Compact-4 Plus

Thermrad Compact-4 Plus

Plateau radiatoren

De Thermrad Plateau radiatorer har et frontpanel i et fladt design og en glat, dekorativ ramme og sidepaneler, hvilket gør den til den ideelle radiator til ethvert interiør.

Thermrad Compact-4 Plateau

Thermrad Super-8 Plateau

Super-8 Plateau 200 Raamradiator

Thermrad Super-8 Plateau 200

Thermrad Compact 6 Plateau Hybrid fan

Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid

Aluminium radiatoren

Aluminiumsradiatorer er meget lettere end stålradiatorer. Det gør dem ideelle til rum med tynde vægge, f.eks. i gangen eller stuen eller på vægge med lav bæreevne (sørg altid for at bruge en 100 % sikker installationsmetode). Aluminiumsradiatorer opvarmes hurtigt og effektivt på grund af deres fremragende varmeafgivelse og lave vandindhold. Komfortabel og energibesparende. Desuden ruster aluminium ikke, hvilket gør disse radiatorer perfekte til fugtige rum.

Thermrad Alubasic aansluiting

Thermrad Alubasic

Ventilatorer

QuattoBoost blæsersættet er specielt skræddersyet til Thermrad Compact-4 Plus og Plateau radiatorerne. Ventilatoren styrker luftstrømmen (konvektionen), så varmeafgivelsen fra din radiator fordeles bedre og hurtigere i dit opholdsrum.

QuattroBoost ventilator

Quattroboost

Styresystem

Med Thermrad RF-styringssystemet er du sikret et optimalt indeklima. Uanset om du opvarmer med radiatorer, gulvvarme, elektriske radiatorer eller elektrisk gulvvarme. Med termostaten kan du endda styre belysningen. Systemet styrer hvert rum individuelt og regulerer temperaturen pr. rum præcist.

RF Trådløst styresystem