Skip to main content

Om Thermrad – Generelt

Vil du vide mere om de fordele som Thermrad kan tilbyde med hensyn til erfaring, kvalitet og levering?

Fordele

  • Udvidet fabriksgaranti ved lækage o.l.
  • Leveret direkte fra lager inden for 24 timer
  • Komfortabel varmeafgivelse jævnfør EN442
  • Tidssvarende farve, RAL9016
  • Mere end 1000 forskellige varianter, der kan leveres direkte fra lager
  • Børnesikre, og derfor yderst velegnede til skoler og institutioner

Mere end 1000 forskellige varianter
Thermrad tilbyder en lang række produkter inden for radiatorer og gulvvarmesystemer. Alle produkterne i Thermrad serier lagerføres i et stort antal varierende længder og højder. Der kan altid vælges den rette størrelse, med den rette varmeafgivelse, når du skal have den størst mulige opvarmningskomfort.

Hurtig levering
Almindelige bestillinger kan leveres direkte fra lager inden for 24 timer. Din installatør kan derfor hurtigt have din ordre klar.

Børnesikret
Alle kompakte radiatorer er beklædt med flotte pyntelister foroven og langs siderne af den varmeafgivende radiatorskjuler. Disse varmeafgivende pyntelister giver ikke alene radiatoren et smukt udtryk, men dækker samtidig de skarpe hjørner foroven. Derfor er Thermrads kompakte radiatorer altid børnesikre.

De er derfor også yderst velegnede til skoler og institutioner.

Høj kvalitet
Radiatorerne produceres på ultramoderne maskiner. Hver radiator bliver testet med et tryk på 13 bar og er egnet til et arbejdstryk på 10 bar ved 110ºC Thermrad radiatorer er økonomiske og vedligeholdelsesfrie.

Tidssvarende farver
Bearbejdningen af overfladen er i overensstemmelse med DIN-55900. Det betyder, at en radiator først bliver affedtet og derefter fosfateret, spulet ren, dyppet i grunder, lakeret ved 160ºC, elektrostatisk pulverlakeret med RAL-9016 farve (hvid) og til slut igen lakeret ved 210ºC.