Dokumentation Thermrad

  Dokumentation

Dokumentation til downloading

Leder du efter brochurer, manualer, certifikater, ydeevne eller anden dokumentation om Thermrad-produkter? På denne side finder du alle disse oplysninger. Nyttigt til udarbejdelse af specifikationer og tilbud og til installation.

Varmeeffekt og valg

Med den praktiske Thermrad selector, et beregningsværktøj, kan du nemt beregne varmeeffekten ved forskellige fremløbs-, retur- og rumtemperaturer.

Specifikationsbeskrivelser

Thermrads specifikationsbeskrivelser indeholder en funktionel beskrivelse af produkterne. Det gør det nemt at udarbejde specifikationerne for dit nybygnings- eller renoveringsprojekt.

Se beregningsværktøj og specifikationsbeskrivelser

Manualer

Korrekt montering og installation af Thermrad-produkter er afgørende. En professionel installatør vil gerne hjælpe dig med gode råd om installation.

Vi anbefaler, at man inden brug kontrollerer, om de medfølgende fastgørelseselementer er egnede til den pågældende væg eller overflade. Andre monteringsoplysninger og instruktioner kan findes i manualen til hvert enkelt produkt.

Indtil videre henviser vi til den tekniske brochure, hvor du finder tegninger pr. produkt, herunder tilslutninger, dimensioner og sidevisninger.

Se teknisk brochure

Forudindstillinger

ForudindstillingerSuper-8

Det har aldrig været nemmere at justere en Super-8 eller Super-8 Plateau-radiatoerer! Indstil den medfølgende indsats til den rigtige indstilling ved hjælp af denne praktiske oversigt over forudindstillinger.

Se de forudindstillinger

Brochurer

Vi stiller høje krav til kvalitet og optimal varmeafgivelse. Og kvalitet behøver ikke at være dyrt!

Varme er vigtig i vores dagligdag, den giver os komfort. Ved at kombinere kvalitet, design og komfort bidrager Thermrad-radiatorer til atmosfæren og stilen i ethvert interiør.

Se teknisk brochure